Start Novinky

Nová Paka 2015 - informace

 

KartCross MASCOM Cup 2015 - kalendář

Kalendář KartCross MASCOM Cupu 2015 bude obsahovat všech 11 plánovaných závodů, včetně závodu ve Veľkých Uhercích (SK) i na Nordringu (A). Z těchto jedenácti závodů se do celkového hodnocení bude započítávat 8 nejlepších výsledků.

Fotogalerie tratě Veľké Uherce

 

Humpolec 2015 - informace

 

Tréninkové jízdy v Humpolci

Renomia arena v Humpolci  ožije autokrosem ještě dříve, než se zde aktéři utkají o první republikové body. „Na soboty 4. a 11. dubna jsme se rozhodli vypsat pro zájemce tréninkové jízdy. Osobně bych preferoval v prvním termínu KartCrossové speciály a RacerBuggy, ve druhém pak ostatní divize. To proto, že KartCross a RacerBuggy mají 11. dubna už své závody v Sedlčanech a jeho aktéři se tak nebudou moci zúčastnit. Není to však podmínkou. Cena za jedno auto je 500 korun na den. Areál bude otevřen celý den a každý může jezdit dle libosti. Záleží vyloženě na dohodě jezdců. Možnost přihlásit se a získat bližší informace lze na mé mailové adrese: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

Volný tréninkový závod v Sedlčanech

V sobotu 11.dubna 2015 se koná volný tréninkový závod KartCrossu na autocrossové trati v Sedlčanech. Závod se pojede jako součást závodů racer buggy Poháru sponzorů 2015. Startovné je 1000Kč. Přihlášky posílejte do 5. dubna 2015 na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Celý článek...

 

Předzávodní party-soustředění

Jiří Kotaška pořádá 20. - 22.března 2015 předzávodní "party-soustředění" s opalováním na sjezdovce a pokec u piva či vína i o závodění třeba s Vašimi videi na plátně. Ženy si popovídají o vztazích a dětech - vemte je s sebou!

Ubytování za symbolických 280Kč/osobu. Tření noc zdarma. Půjčení lyží a kol zdarma.

Individuálně je možné se dohoudnout na jiných termínech.

Bližší info na: 602 225 433 nebo na www.rotunda-harrachov.cz

 
Více článků...