Start Novinky

Vyhlášení KartCross MASCOM CUPu 2011

V sobotu 26.11. proběhlo v Benešově v restauraci Bedrock slavnostní vyhlášení KartCross MASCOM CUPu 2011. Pozváni nebyli jen vítězní jezdci,nýbrž  všichni, kteří se Mascomcupu pravidelně účastnili. Takže se zde setkala parta nadšenců se společným zájmem, kterým je závodění kartem.

Celý článek...

 

Setkání mistrů v Humpolci

Tak jsme definitivně ukončili letošní kartcrossovou sezonu. Na poslední závod v Humpolci dorazilo pouze sedm kartů, přičemž po první rozjíždce ukončil svoje vystoupeni pro poruchu Honza Kuneš, který byl velkým favoritem tohoto závodu.

Celý článek...

 

A JE ROZHODNUTO !!!

Tak máme za sebou poslední bodovaný závod MASCOMCUPu 2011, který se jel v Nové Pace. Obavy z podzimního počasí se naplnily a v Pace nás přivítal déšť a studený vítr, který značně stěžoval přípravu aut mezi rozjížďkami. I když trať byla perfektně připravená a časový harmonogram skvěle navazoval pro jezdce byla sobota velmi náročná.

Celý článek...

 

Neoficiální celkové výsledky Kartcross MASCOM CUPu 2011

Je dobojováno. Kartcross Mascom Cup 2011 je minulostí. Neoficiální celkové výsledky najdete zde.

 

Sosnová při ME v rallycrossu

Minulý víkend se jel v Sosnové u České Lípy již předposlední závod letošního MASCOMCUPu. Ještě stále se bojuje o posledni mistrovské body. Stále není jasné, kdo bude mistrem celého cupu,a velký boj probíhá i o ostatní pozice. Počasí nám přálo.

Celý článek...

 

Zvláštní ustanovení - Nová Paka

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ - NOVÁ PAKA

http://www.autoklubnp.cz/documents/racing/autocross/2011/20//ZU_cz.pdf

 
Více článků...